ក្រុម​ការងារ​គម្រោង​ជំរុញផលិតកម្មស្បៀង​ នៃអគ្គនាយកដ្ឋានកសិកម្ម​ បានចុះពិនិត្យ​លទ្ធផល​អនុវត្ត​ការងារ
ចេញ​ផ្សាយ ០៤ មករា ២០១៩
95

ថ្ងៃ​ទី​០៣​ ខែ​មករា​ ឆ្នាំ​២០១៩​ នៅសាលប្រជុំនៃមន្ទីរកសិកម្ម​ រុក្ខាប្រមាញ់​ និងនេសាទខេត្តត្បូងឃ្មុំ​ ក្រុម​ការងារ​គម្រោង​ជំរុញផលិតកម្មស្បៀង​ នៃអគ្គនាយកដ្ឋានកសិកម្ម​ បានចុះពិនិត្យ​លទ្ធផល​អនុវត្ត​ការងារ​របស់​គម្រោង​ជាមួយ​ក្រុម​ការងារ​គម្រោង​ មន្ទីរ​កសិកម្ម​ រុក្ខាប្រមាញ់​ និងនេសាទខេត្តត្បូងឃ្មុំ​ក្នុង​ឆ្នាំ​២០១៨ និងពង្រឹងការងារគម្រោងឆ្នាំ២០១៩​ក្រោមការដឹកនាំ​ និងសម្របសម្រួលពីលោក​ ប៉ិច​ សុវណ្ណូ​ នាយក​គម្រោង​ លោកបណ្ឌិត​ គៀន​ សុភា​ នាយកប្រតិបត្តិ​គម្រោង​ លោក​ ហេង​ ពិសិដ្ឋ​ ប្រធាន​មន្ទីរ​កសិកម្ម​ រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទខេត្តត្បូងឃ្មុំ និងជាប្រធានគម្រោងថ្នាក់ខេត្ត និងមានការចូលរួមពីមន្ត្រីជំនាញបច្ចេកទេសថ្នាក់ជាតិផ្នែកសហគមន៍កសិកម្ម​ ដំណាំបន្លែ​ ដំណាំស្រូវ​ ភូតគាមអនាម័យ​ និងផ្នែកពាក់ព័ន្ធ​ លោក​ ​លោកស្រី​ ជាមន្ត្រី​អនុវត្ត​គម្រោង​នៃមន្ទីរកសិកម្ម​ ចំនួន​២៨នាក់ ​ស្រី​ ០៤នាក់​។ ក្នុង​ឱកាសនោះ​ លោក​ យូ​ តាំង​ហុី​ អនុប្រធានមន្ទីរកសិកម្ម​ខេត្ត​ត្បូង​ឃ្មុំ​ បា​ន
បង្ហាញពីលទ្ធផល​ការងារ​ បញ្ហាប្រឈម​ និងដំណោះស្រាយនៃការអនុវត្តការងារកន្លងមក។ បន្ទាប់​មក​មន្ត្រី​ជំនាញ​បច្ចេកទេស​ពាក់​ព័ន្ធ​ នៃគម្រោង​ថ្នាក់​ជាតិ​ បានកោតសរសេីរដល់មន្រ្តីអនុវត្តគម្រោងថ្នាក់ខេត្ត​ស្រុកដែលបានខិតខំ​ ប្រឹងប្រែង​ និងអនុវត្តបានជោគជ័យគួរឱ្យកត់សម្គាល់​ និងលេីកបង្ហាញពីកង្វះខាត​ និងការកែលម្អ​ ព្រមទាំង​ផ្តល់​ពី​វិធីសាស្ត្រ​ យុទ្ធសាស្ត្រ​បន្ថែម​ដល់មន្រ្តីអនុវត្តគម្រោង​។ ជាងនេះទៅទៀត​ លោកនាយក​ប្រតិបត្តិ​គម្រោង​ បានបង្ហាញ​ ណែនាំ​ និងផ្តល់អនុសាសន៍​ និងយុទ្ធសាស្រ្តបន្ថែមពីការអនុវត្តន៍ការងារ​ ផ្តោតសំខាន់​លេី: 
(១).ផលិតកម្មបន្លែ​សុវត្ថិភាព​
(២).ផលិតកម្មដំណាំ​ស្រូវ​
(៣).ផែនការទីផ្សារ(ផែនការ​ផលិត​ រកទីផ្សារបន្លែ​ និងស្រូវ)​ 
(៤).ពង្រឹង​ក្រុម​ផលិត​ និងសហគមន៍​(បន្លែ​ និង​ស្រូវ)​ 
(៥).​ការរៀបចំ​ចងក្រង​ឯកសារ​ អត្ថបទ​ បទពិសោធន៍​ និង​របាយការណ៍​។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter