ចូលរួមវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី​ វិធីសាស្ត្រកែច្នៃអាហារ​
ចេញ​ផ្សាយ ២៣ កក្កដា ២០១៨
132

ថ្ងៃទី១៣ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៧

-លោក​ ស៊ុន​ សារ៉ាត់​ អនុប្រធាន​មន្ទីរកសិកម្ម​រុក្ខាប្រមាញ់​ និងនេសាទ
-លោក​ ហ៊ន់​ រី​ មន្ត្រីការិយល័យកសិឧស្សាហកម្ម
បានចូលរួមវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី​ វិធីសាស្ត្រកែច្នៃអាហារ​ នៅសាកលវិទ្យាល័យ​ភូមិន្ទ​កសិកម្ម​ដែលមានសិក្ខាកាមចូលរួមចំនួន២២​នាក់​ ស្រី៥នាក់​ ។
-យល់ដឹងពីការធ្វើែផនកាអាជីវកម្ម។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter