ថ្ងៃទី១៣ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៧
-លោក ស៊ុន សារ៉ាត់ អនុប្រធានមន្ទីរកសិកម្មរុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
-លោក ហ៊ន់ រី មន្ត្រីការិយល័យកសិឧស្សាហកម្ម
បានចូលរួមវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី វិធីសាស្ត្រកែច្នៃអាហារ នៅសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្មដែលមានសិក្ខាកាមចូលរួមចំនួន២២នាក់ ស្រី៥នាក់ ។
-យល់ដឹងពីការធ្វើែផនកាអាជីវកម្ម។
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម