ចូលរួមវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី​ វិធីសាស្ត្រកែច្នៃអាហារ
ចេញ​ផ្សាយ ១៣ កក្កដា ២០១៨
240

-លោក​ ស៊ុន​ សារ៉ាត់​ អនុប្រធាន​មន្ទីរកសិកម្ម​រុក្ខាប្រមាញ់​ និងនេសាទ
-លោក​ ហ៊ន់​ រី​ មន្ត្រីការិយល័យកសិឧស្សាហកម្ម
បានចូលរួមវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី​ វិធីសាស្ត្រកែច្នៃអាហារ​ នៅសាកលវិទ្យាល័យ​ភូមិន្ទ​កសិកម្ម​ដែលមានសិក្ខាកាមចូលរួមចំនួន២២​នាក់​ ស្រី៥នាក់​ ។សិក្ខាកាមទទួលបានចំនេះដឹងដូចខាងក្រោម៖
-អនាម័យចំណីអាហារ
-យលដឹងពីវធីសាស្ត្រចំអិនអាហារដោយប្រេងក្តៅ
-យល់ដឹងអំពីអាហារឡើងមេ
-យល់ដឹងអំពីវិធីសាស្ត្រកែច្នៃចេកឆាប​ ដំឡូងឆាប
-យល់ដឹងពីវិធីសាស្ត្រកែច្នៃជ្រក់ត្រសក់​ គីមឈី​ និងកុងឆាយ។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter