-លោក ស៊ុន សារ៉ាត់ អនុប្រធានមន្ទីរកសិកម្មរុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
-លោក ហ៊ន់ រី មន្ត្រីការិយល័យកសិឧស្សាហកម្ម
បានចូលរួមវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី វិធីសាស្ត្រកែច្នៃអាហារ នៅសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្មដែលមានសិក្ខាកាមចូលរួមចំនួន២២នាក់ ស្រី៥នាក់ ។សិក្ខាកាមទទួលបានចំនេះដឹងដូចខាងក្រោម៖
-អនាម័យចំណីអាហារ
-យលដឹងពីវធីសាស្ត្រចំអិនអាហារដោយប្រេងក្តៅ
-យល់ដឹងអំពីអាហារឡើងមេ
-យល់ដឹងអំពីវិធីសាស្ត្រកែច្នៃចេកឆាប ដំឡូងឆាប
-យល់ដឹងពីវិធីសាស្ត្រកែច្នៃជ្រក់ត្រសក់ គីមឈី និងកុងឆាយ។
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម