ចូលរួមវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី​ វិធីសាស្ត្រកែច្នៃអាហារ
ចេញ​ផ្សាយ ១០ កក្កដា ២០១៨
374

ថ្ងៃទី០៩ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០១៩

-លោក​ ស៊ុន​ សារ៉ាត់​ អនុប្រធាន​មន្ទីរកសិកម្ម​រុក្ខាប្រមាញ់​ និងនេសាទ
-លោក​ ហ៊ន់​ រី​ មន្ត្រីការិយល័យកសិឧស្សាហកម្ម
បានចូលរួមវគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី​ វិធីសាស្ត្រកែច្នៃអាហារ​ នៅសាកលវិទ្យាល័យ​ភូមិន្ទ​កសិកម្ម​ដែលមានសិក្ខាកាមចូលរួមចំនួន២២​នាក់​ ស្រី៥នាក់​ ។សិក្ខាកាមទទួលបានចំនេះដឹងដូចខាងក្រោម៖
-ឱកាស​និងបញ្ហប្រឈមសម្រាប់ចំណីអាហារ​ និងទីផ្សារភេសជ្ជៈសម្រាប់ប្រទេសកម្ពុជា
-យល់ដឹងអំពីការសម្ងួតផលិតផល
-យល់ដឹងអំពីវិធីសាស្ត្រកែច្នៃដំណាប់ស្វាយ។

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter